Wij zijn Dam!

Lokale economie
met eigen betaalsysteem
voor Rotterdammers
door Rotterdammers

Zo werkt het

Zakelijk

Dam biedt Rotterdamse ondernemers drie rekening­varianten met rentevrij krediet en adverteer­­­mogelijkheid voor je producten of diensten.

Meedoen

Particulier

Dam biedt ondernemende Rotterdammers twee rekening­varianten met adverteer­­­mogelijkheid voor je fiets, je stekjes of pannen­koeken.

Meedoen

DamPay

Betaal gemakkelijk,

veilig en snel

dampay.nl

DamMarkt

Koop lokaal,

verkoop lokaal

dammarkt.nl

'Vaste' koers

1 Ð = 1 €

Meer weten

De Dam zit in een groeifase en om die groei te beheersen kan de Stichting Dam wel wat handjes gebruiken.

Het is serieus werk en we hechten eraan dat we netjes en open communiceren met onze deelnemers. Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

 

Stagiaires / medewerkers rekeningadministratie

Met ingang van 1 oktober 2013 zoeken wij medewerkers voor de rekeningadministratie. Het werk bestaat uit:

  • het controleren en afhandelen van aanmeldingen van nieuwe rekeninghouders
  • het behandelen van (support)vragen van rekeninghouders
  • allerhande administratief werk

Werken bij ons is daarmee een prima stageproject voor studenten van economisch administratief georiënteerde opleidingen. Je krijgt uiteraard een werkplek en begeleiding en de locatie is een flexkantoor in Rotterdam. De Dam administratie is op werkdagen van 9 tot half 6 bereikbaar en we zoeken naar fulltime (40 uur) ondersteuning per week. Je kunt per dag of dagdeel aanmelden (minimaal 8 uur per week per stageplek). De vergoeding bedraagt 2 Dam per uur.

Vereisten: Je hebt een havo- of vwo-diploma, zit op een economische of administratieve opleiding en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Geïnteresseerd? Stuur een mail met motivatie en je contactgegevens naar werk@rotter-dam.nl.

 

Stagiaires / programmeurs Joomla / php / iOS / Android

Er is per direct plaats voor 1 of 2 stagiares die Joomla extensies kunnen programmeren of een smartphone app kunnen aanpassen.

Onze website draait onder het content management systeem Joomla. Op de website willen we gegevens ontsluiten uit de Mysql database van het achterliggende transactiesysteem Cyclos. Het gaat om ondermeer kritische prestatie indicatoren (kpi's) en advertenties. We werken met Joomla 3.1 en de te programmeren extensies zullen worden aangeboden binnen de Joomla community. Op deze wijze helpen we ook andere community currencies.

Cyclos biedt een betaal-app voor iOS en Android. Die app moet specifiek gemaakt worden voor de Dam: een eigen naam, logo en Dam-specifieke instellingen.

De vergoeding voor de verschillende werkzaamheden is in Dam en wordt in overleg vastgesteld.

Vereisten: afgeronde havo- of vwo-opleiding, (studerend aan) technische hbo- of wo-opleiding, actuele Joomla-, Mysql- en sql-kennis, iOS en/of Android kennis.

Geinteresseerd? Stuur een mail met je motivatie naar werk@rotter-dam.nl.

 

Specialist communicatie en social media

Deze functie is zowel voor stagiaires als professionals beschikbaar. Je ontwikkelt ons communicatie- en social mediabeleid verder door en klimt ook zelf in het toetsenbord. Je helpt de redactie van onze website en draagt de Dam verder uit via de (social) media Twitter, LinkedIn en Facebook. De vergoeding is in Dam en op basis van je output. 

Vereisten: afgeronde havo- of vwo-opleiding, (studerend aan) communicatie-opleiding, affiniteit met onze activiteiten, goede kennis van social media en een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Geinteresseerd? Stuur een mail met je motivatie naar werk@rotter-dam.nl.

 

Let op!