Welkom bij Dam!

Rotterdams geld

voor
Rotterdamse Ondernemers
en
Ondernemende Rotterdammers

Zo werkt het!

Rotterdamse

Ondernemer?

Dam biedt meerdere rekeningen met rentevrij krediet en adverteer­­mogelijkheid voor je producten of diensten.

Zakelijk

Ondernemende

Rotterdammer?

Dam biedt meerdere rekeningen en een adverteer­­mogelijkheid voor je fiets, stekjes of pannen­koeken.

Particulier

De Dam is live!

Het heeft allemaal wat voeten in de aarde gehad, maar we hebben waargemaakt wat we beloofd hadden: we zijn afgelopen maandag, 1 juli, LIVE gegaan.

De eerste serie uitnodigingen is de deur uit. Daarin hebben we de eerste groep deelnemers opgeroepen om mee te doen en een rekening te openen.

We beginnen klein, en naast dat we kwaliteit boven kwantiteit verkiezen, zorgen we ook voor 'gecontroleerde groei'. Zo kunnen we kleine foutjes uit het systeem halen en goed bekijken waar er nog 'getweaked' moet worden. En zo kunnen we vraag en aanbod op het handelsplatform op elkaar afstemmen.

Maar boven alles: we hebben er gewoon enorm veel zin in. We behoren wat dat betreft zelf ook echt tot onze eigen doelgroep; we kunnen niet wachten om te gaan handelen! En we hopen jullie ook.

De eerste twee maanden is de Dam nog op uitnodiging, daarna zal de aanmeldingsprocedure voor iedereen toegankelijk worden. Wil je nu al meedoen? Zoek een bestaande deelnemer en overtuig hem of haar ervan dat ook jij echt waarde toevoegt aan het netwerk. En anders houd je deze website goed in te gaten, we zullen regelmatig nieuwsupdates uitbrengen!