Wij zijn Dam!

Lokale economie
met eigen betaalsysteem
voor Rotterdammers
door Rotterdammers

Zo werkt het

Zakelijk

Dam biedt Rotterdamse ondernemers drie rekening­varianten met rentevrij krediet en adverteer­­­mogelijkheid voor je producten of diensten.

Meedoen

Particulier

Dam biedt ondernemende Rotterdammers twee rekening­varianten met adverteer­­­mogelijkheid voor je fiets, je stekjes of pannen­koeken.

Meedoen

DamPay

Betaal gemakkelijk,

veilig en snel

dampay.nl

DamMarkt

Koop lokaal,

verkoop lokaal

dammarkt.nl

'Vaste' koers

1 Ð = 1 €

Meer weten

Dwarsdenkers, dat zijn we. Rente doen we anders dan banken. Precies andersom, om precies te zijn: geen rente op roodstand en onze vermaarde 'Contributie naar draagkracht' als je in de plus staat. Voor de Dam'mers met een Basisrekening blijft dat zo. Helemaal gratis kunnen we het nu eenmaal niet maken.

Voor Standaard- en Plusrekeninghouders gaat het tarief omlaag, naar nul. Zij betalen immers een contributie in euro en vertelden ons dat het oneerlijk voelde om dan ook nog eens contributie in Dam te moeten betalen. En dan hebben ze een punt, vinden we.

Per april 2024 is de variabele 'Contributie naar draagkracht' voor Standaard- en Plusrekeningen afgeschaft. En oh ja, ook de maximale publicatieduur van advertenties is eraf; je beslist voortaan zelf hoe lang ze op de Dammarkt staan. 

Tip: Heb je een Basisrekening en wil je van je variabele maandcontributie af? Upgrade naar Standaard of Plus!

Let op!