Wij zijn Dam!

Lokale economie
met eigen betaalsysteem
voor Rotterdammers
door Rotterdammers

Zo werkt het

Zakelijk

Dam biedt Rotterdamse ondernemers drie rekening­varianten met rentevrij krediet en adverteer­­­mogelijkheid voor je producten of diensten.

Meedoen

Particulier

Dam biedt ondernemende Rotterdammers twee rekening­varianten met adverteer­­­mogelijkheid voor je fiets, je stekjes of pannen­koeken.

Meedoen

DamPay

Betaal gemakkelijk,

veilig en snel

dampay.nl

DamMarkt

Koop lokaal,

verkoop lokaal

dammarkt.nl

'Vaste' koers

1 Ð = 1 €

Meer weten

Dam advertentie workshop 23 april 2015

Wat Dam tot een waardevol handelsplatform maakt, is dat je er voor je producten en diensten advertenties kunt plaatsen.

Om je advertentie zo enthousiasmerend, pakkend en doelgericht mogelijk te maken geeft Annemieke Segers van AlterSquare Dam advertentie workshops.

Afgelopen donderdagavond 23 april vond de tweede editie plaats. Voor deze avond werden de meest recente rekeninghouders persoonlijk uitgenodigd. Een aantal van hen greep deze kans aan om hun eerste advertentie te maken of hun reeds geplaatste advertentie te verbeteren.

Een kort verslag van deze avond: Annemieke trapte de avond af met tekst en uitleg over de Dam website en internet in het algemeen. Vervolgens zijn de deelnemers aan de slag gegaan met hun teksten. Er werden titels verzonnen, doelgroepen scherp gesteld en hard gewerkt aan een zo’n pakkend mogelijke tekst. Na afloop dronken de deelnemers nog gezellig een drankje na en verlieten de workshop met een flink portie inspiratie.

De volgende workshop zal plaatsvinden zodra we weer voldoende nieuwe rekeninghouders hebben. Deze editie kwam tot stand dankzij Annemieke Segers van AlterSquare en Hermann Matieschek voor het ter beschikking stellen van de Buurtwerkplek.

Let op!