Welkom bij Dam!

Rotterdams geld

voor
Rotterdamse Ondernemers
en
Ondernemende Rotterdammers

Zo werkt het!

Rotterdamse

Ondernemer?

Dam biedt meerdere rekeningen met rentevrij krediet en adverteer­­mogelijkheid voor je producten of diensten.

Zakelijk

Ondernemende

Rotterdammer?

Dam biedt meerdere rekeningen en een adverteer­­mogelijkheid voor je fiets, stekjes of pannen­koeken.

Particulier

Dam advertentie workshop 23 april 2015

Wat Dam tot een waardevol handelsplatform maakt, is dat je er voor je producten en diensten advertenties kunt plaatsen.

Om je advertentie zo enthousiasmerend, pakkend en doelgericht mogelijk te maken geeft Annemieke Segers van AlterSquare Dam advertentie workshops.

Afgelopen donderdagavond 23 april vond de tweede editie plaats. Voor deze avond werden de meest recente rekeninghouders persoonlijk uitgenodigd. Een aantal van hen greep deze kans aan om hun eerste advertentie te maken of hun reeds geplaatste advertentie te verbeteren.

Een kort verslag van deze avond: Annemieke trapte de avond af met tekst en uitleg over de Dam website en internet in het algemeen. Vervolgens zijn de deelnemers aan de slag gegaan met hun teksten. Er werden titels verzonnen, doelgroepen scherp gesteld en hard gewerkt aan een zo’n pakkend mogelijke tekst. Na afloop dronken de deelnemers nog gezellig een drankje na en verlieten de workshop met een flink portie inspiratie.

De volgende workshop zal plaatsvinden zodra we weer voldoende nieuwe rekeninghouders hebben. Deze editie kwam tot stand dankzij Annemieke Segers van AlterSquare en Hermann Matieschek voor het ter beschikking stellen van de Buurtwerkplek.