Hallo, wij zijn Dam!

Dam is Rotterdams geld

Het is eerlijk, warm en
houdbaar

Een tweede portemonnee?
Liever lokaal?
Eerlijker geld?
Ons eigen geld?

Zo werkt het

Zakelijk

Rotterdamse Ondernemer?

Open hier gratis je zakelijke rekening

Gratis adverteren
1% contributie
Gratis betaalapp
Renteloos krediet

Open rekening

Particulier

Ondernemende Rotterdammer?

Open hier gratis je particuliere rekening

Gratis adverteren
1% contributie
Gratis betaalapp

Open rekening
Dam advertentie workshop 23 april 2015

Wat Dam tot een waardevol handelsplatform maakt, is dat je er voor je producten en diensten advertenties kunt plaatsen.

Om je advertentie zo enthousiasmerend, pakkend en doelgericht mogelijk te maken geeft Annemieke Segers van AlterSquare Dam advertentie workshops.

Afgelopen donderdagavond 23 april vond de tweede editie plaats. Voor deze avond werden de meest recente rekeninghouders persoonlijk uitgenodigd. Een aantal van hen greep deze kans aan om hun eerste advertentie te maken of hun reeds geplaatste advertentie te verbeteren.

Een kort verslag van deze avond: Annemieke trapte de avond af met tekst en uitleg over de Dam website en internet in het algemeen. Vervolgens zijn de deelnemers aan de slag gegaan met hun teksten. Er werden titels verzonnen, doelgroepen scherp gesteld en hard gewerkt aan een zo’n pakkend mogelijke tekst. Na afloop dronken de deelnemers nog gezellig een drankje na en verlieten de workshop met een flink portie inspiratie.

De volgende workshop zal plaatsvinden zodra we weer voldoende nieuwe rekeninghouders hebben. Deze editie kwam tot stand dankzij Annemieke Segers van AlterSquare en Hermann Matieschek voor het ter beschikking stellen van de Buurtwerkplek.