Hallo, wij zijn Dam!

Dam is Rotterdams geld

Het is eerlijk, warm en
houdbaar

Een tweede portemonnee?
Liever lokaal?
Eerlijker geld?
Ons eigen geld?

Zo werkt het

Zakelijk

Rotterdamse Ondernemer?

Open hier gratis je zakelijke rekening

Gratis adverteren
1% contributie
Gratis betaalapp
Renteloos krediet

Open rekening

Particulier

Ondernemende Rotterdammer?

Open hier gratis je particuliere rekening

Gratis adverteren
1% contributie
Gratis betaalapp

Open rekening
Jaarfeest 2016

Op het jaarfeest 2016 presenteerde Dam voorzitter Harry te Riele ons nieuwe beeldmerk; wij zijn "Rotterdams geld" en daar zijn we trots op. En omdat we trots zijn, vieren we elk jaar onze verjaardag.

Zaterdag 9 juli hadden we ons feestje bij het Koetshuis; het enige Nederlandse monument dat in een monument (het Park) staat. Het was een warm welkom dat we kregen bij Michiel en Judith. De bar kon afgerekend worden in Dam en dat vonden alle aanwezigen buitengewoon leuk. Sommigen bleven eventjes, anderen bleven de hele tijd.

Verhalen

We hoorden de verhalen van de mensen die er waren. Hun dromen, hun toekomstplannen, hun zorg maar ook het leven dat ze vieren. We vertelden hen op onze beurt dat we trost zijn op Dam. Dat we er met z’n allen hard aan werken om het verder te laten groeien.

Hard werken

We werken er met het kernteamhard aan om het stabieler, interessanter, mooier te maken. Marvin Cornelis van Dongen kwam bij ons afstuderen en we zijn er trots op dat hij met zijn onderzoek slaagt. Het onderzoek komt later op deze site.

Met dank aan..

Met dank aan Esther Jansen (Wij van 010) die belangeloos haar contacten inzet om ons in de pers te krijgen. Met dank aan huisstyliste Brigitte Boits (Boits Design) die het nieuwe logo en de beachtvlaggen ontwierp. Met dank aan Pieter en Sybren (A10+) die het jaarverslag 2015 regisseerden de beachvlaggen regelden. Met dank aan Ada van Dijk (Studio van Dijk) die hard bezig is om op verschillende manieren Dam op de kaart te zetten. Met dank aan... zo velen die enthousiast meehelpen Dam verder op de kaart te zetten.

Wij kijken alvast uit naar het volgende verjaardagsfeest. In juni/juli 2017 zullen we weer ons feestje vieren, met jullie!

Mirjam
Dam Evenementen