Wij zijn Dam!

Lokale economie
met eigen betaalsysteem
voor Rotterdammers
door Rotterdammers

Zo werkt het

Zakelijk

Dam biedt Rotterdamse ondernemers drie rekening­varianten met rentevrij krediet en adverteer­­­mogelijkheid voor je producten of diensten.

Meedoen

Particulier

Dam biedt ondernemende Rotterdammers twee rekening­varianten met adverteer­­­mogelijkheid voor je fiets, je stekjes of pannen­koeken.

Meedoen

DamPay

Betaal gemakkelijk,

veilig en snel

dampay.nl

DamMarkt

Koop lokaal,

verkoop lokaal

dammarkt.nl

'Vaste' koers

1 Ð = 1 €

Meer weten

Op vrijdag 17 januari opent Dam zijn eerste kantoor in 'Mooierdam', een tijdelijke popup store op de Coolsingel, een broedplaats voor duurzame initiatieven.

Mooierdam is een project van een politieke partij en loopt tot aan de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014. Naast de Dam organisatie tref je er een keur aan andere leuke ondernemende Rotterdammers aan. Zo ook Dam'mers Woody Woody en Andreia Cosmetics. We zijn aanwezig van dinsdag tot en met vrijdag. Op die dagen kun je overdag vrij binnenwandelen en is er altijd een lid van het kernteam van Dam aanwezig.

Het Dam team was al maanden op zoek naar een zichtlokatie in het centrum, als 'kantoor'. Nu is het zover en hebben we eindelijk onze eerste echte 'Dambassade'!

Wil je ons helpen? Heb je vragen? Samen advertenties maken of het betaalsysteem verder uitpluizen? Hulp nodig bij het openen van een rekening? Je bent van harte welkom!

Afspraak maken   :  info@rotter-Dam.nl  
Adres  :  Coolsingel 71 (voormalig 'Gulden interieur' pand)
Openingstijden  :   Dinsdag  10.00u - 17.00u
     Woensdag
10.00u - 17.00u
     Donderdag 10.00u - 17.00u
     Vrijdag 10.00u - 21.00u
    Zaterdag 10.00u - 17.00u

 

 

 

 

 

 

Let op!