Wij zijn Dam!

Lokale economie
met eigen betaalsysteem
voor Rotterdammers
door Rotterdammers

Zo werkt het

Zakelijk

Dam biedt Rotterdamse ondernemers drie rekening­varianten met rentevrij krediet en adverteer­­­mogelijkheid voor je producten of diensten.

Meedoen

Particulier

Dam biedt ondernemende Rotterdammers twee rekening­varianten met adverteer­­­mogelijkheid voor je fiets, je stekjes of pannen­koeken.

Meedoen

DamPay

Betaal gemakkelijk,

veilig en snel

dampay.nl

DamMarkt

Koop lokaal,

verkoop lokaal

dammarkt.nl

'Vaste' koers

1 Ð = 1 €

Meer weten

Thomas Greco legt uit, Andreas en Christine luisteren aandachtig
21 juni 2013: Deze week in Den Haag - The 2nd International Conference on Complementary Currency Systems (CCS) gehost door The International Institute of Social Studies in The Hague, onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam.
 
De timing komt als geroepen voor de Dam: Thomas Greco kwam naar Nederland. Het grootste deel van het team was al aanwezig op 18 juni voor een lezing van één van onze grootste inspiratiebronnen: de Amerikaan Thomas Greco. Thomas is expert in het onderwerp en auteur van meerdere boeken, waaronder zijn meest recente 'The End of Money and the Future of Civilization'. Het was een inspirerende ontmoeting en het gesprek met Thomas werd een bevestiging dat we op de goede weg zijn.
 
Dam bestuurder Harry te Riele leidde 2 workshops op de navolgende conferentie en zo werd het voor Harry en andere bestuurders een prachtige gelegenheid om te leren van andere dergelijke systemen van over de hele wereld.
 

Let op!