Hallo, wij zijn Dam!

Dam is Rotterdams geld

Het is eerlijk, warm en
houdbaar

Een tweede portemonnee?
Liever lokaal?
Eerlijker geld?
Ons eigen geld?

Zo werkt het

Zakelijk

Rotterdamse Ondernemer?

Open hier gratis je zakelijke rekening

Gratis adverteren
1% contributie
Gratis betaalapp
Renteloos krediet

Open rekening

Particulier

Ondernemende Rotterdammer?

Open hier gratis je particuliere rekening

Gratis adverteren
1% contributie
Gratis betaalapp

Open rekening
Druk in gesprek

Woensdag 26 augustus zette Dam'mer Martha Harèl van Martha's B&B de deuren wijd open voor Dam. Interessante gesprekken, mooie aanbiedingen en een vervolg.

Voordat boven het Pijnackerplein de zware buien losbarstten, stroomde de gezellige ruimte onder de B&B van Martha vol met Dam'mers. Dam'mers van het eerste uur, Dam'mers die we regelmatig zien, Dam'mers die we al een tijdje niet gezien hadden. 

Na een korte inleiding door Harry te Riele, voorzitter van Dam, begon de avond met speeddaten. Het principe van speeddaten is als volgt; ongeveer drie minuten vraag je aan de persoon tegenover je wie hij of zij is, wat degene doet en wat hij/zij nodig heeft. Na 3 minuten ruil je en vervolgens schuif je een plekje op om de volgende te leren kennen. Drie minuten werden er al gauw 10 en na twee rondes was iedereen bijzonder geanimeerd met elkaar in gesprek. We lieten de opgelegde structuur dan ook snel los, geheel in stijl van Dam.

Tijdens de avond zijn er leuke dingen besproken, transacties gedaan, is de Dam betaalapp op telefoons geïnstalleerd en zijn er mooi initiatieven bij het kernteam gelanceerd. Volgende maand gaan we op bezoek bij één van onze Dam'mers. Dat wordt een bijzonder leuk programma. Ook Hans van Meggelen blijft één van onze trouwe ambassadeurs. Hans we zien je programma graag tegemoet!

Dank voor jullie aanwezigheid Marjolein, Ada, Josephine, Alexandra, Ronald, Susannah, Pieter, Wonnie en partner, Gudrun, Micky, Patrick, Bob, Andreas, Christine, Rijn, Hans, Harry, Arie, Alexander en natuurlijk Martha voor haar gastvrijheid!

Mirjam Fondse
Evenementen Dam