Wij zijn Dam!

Lokale economie
met eigen betaalsysteem
voor Rotterdammers
door Rotterdammers

Zo werkt het

Zakelijk

Dam biedt Rotterdamse ondernemers drie rekening­varianten met rentevrij krediet en adverteer­­­mogelijkheid voor je producten of diensten.

Meedoen

Particulier

Dam biedt ondernemende Rotterdammers twee rekening­varianten met adverteer­­­mogelijkheid voor je fiets, je stekjes of pannen­koeken.

Meedoen

DamPay

Betaal gemakkelijk,

veilig en snel

dampay.nl

DamMarkt

Koop lokaal,

verkoop lokaal

dammarkt.nl

'Vaste' koers

1 Ð = 1 €

Meer weten

Dam verdiend. En dan?

“Als ik mijn diensten in Dam aanbiedt, wat kan ik dan met die Dam doen, want ik moet toch alles in Euro betalen?” Dit is een veel gestelde vraag, en helemaal terecht. Inkomsten en uitgaven moeten immers zo veel mogelijk in dezelfde valuta zijn. Met de Dam kun je al best wat dingen inkopen.

Voor bedrijven bijvoorbeeld marketing campagnes, fiscaal advies en boekhouddiensten. En voor jezelf kun je een massage boeken of gewoon brood kopen. Die Dam is dus best nuttig. Je hoeft trouwens niet je hele verkoopprijs in Dam te vragen. Je kunt ook een deel in Dam afrekenen. Een voorbeeld is een product waar je normaal 100 euro voor vraagt, en dat je nu aanbiedt voor 80 euro en 20 Dam. Zo kun je een korting in euro geven, waardoor je aantrekkelijker bent voor je klant, en heb je euro’s om inkopen en belastingen te betalen. En je hebt altijd de keuze om vandaag even niet in Dam te handelen, omdat je nu Euro’s nodig hebt. De keuze is aan jou!

Let op!