Wij zijn Dam!

Lokale economie
met eigen betaalsysteem
voor Rotterdammers
door Rotterdammers

Zo werkt het

Zakelijk

Dam biedt Rotterdamse ondernemers drie rekening­varianten met rentevrij krediet en adverteer­­­mogelijkheid voor je producten of diensten.

Meedoen

Particulier

Dam biedt ondernemende Rotterdammers twee rekening­varianten met adverteer­­­mogelijkheid voor je fiets, je stekjes of pannen­koeken.

Meedoen

DamPay

Betaal gemakkelijk,

veilig en snel

dampay.nl

DamMarkt

Koop lokaal,

verkoop lokaal

dammarkt.nl

'Vaste' koers

1 Ð = 1 €

Meer weten

Eerste!

Annelies van Eijsden was er als eerste bij. Slechts enkele minuten na het uitsturen van de eerste uitnodigingen opende zij een Dam-rekening. En niet voor niets!

Annelies is eigenaar van 'I feel good', praktijk voor lichaamsgerichte coaching. Toen wij haar op de hoogte brachten van het feit dat ze de eerste was, schreef zij het volgende:

"Tijdens de ZZPROfessional Avond werd ik geïnformeerd over de ideeen van de Rotter-Dam. Aangezien ik op facebook al lid ben van een aantal goederen- en dienstenruilgroepen, vond ik dit een geweldig initiatief. Een aantal jaren geleden heb ik wel eens geroepen dat we binnen niet afzienbare tijd weer terug zouden gaan naar een soort van 'ruilhandel-systeem' in plaats van diensten/producten betalen met de euro. Grappig om te zien dat dit idee er nu ook is in de vorm van de Rotter-Dam."

"Zelf zal ik met de ontvangen Dam naar ondernemers gaan die diensten aanbieden, en dat kunnen best con-cullega's van mij zijn. Als lichaamsgericht coach (en masseur) zijnde, is het verstandig om soms zelf ook je lichaam (en geest)  in conditie te houden."
 
[...]
 
"Zelf zal ik op mijn website vanaf augustus de tarieven in Dam vermelden met daarbij een link naar de website van de Rotter-Dam. Op die manier maken we ook reclame voor elkaar!"
 
Kijk, dat zijn nou de ondernemers die we graag verwelkomen bij de Dam. Annelies van harte welkom en natuurlijk 'goeie handel' gewenst!


Meer informatie: http://www.ifeelgood-massage.nl 

 

 

Let op!