Wij zijn Dam!

Lokale economie
met eigen betaalsysteem
voor Rotterdammers
door Rotterdammers

Zo werkt het

Zakelijk

Dam biedt Rotterdamse ondernemers drie rekening­varianten met rentevrij krediet en adverteer­­­mogelijkheid voor je producten of diensten.

Meedoen

Particulier

Dam biedt ondernemende Rotterdammers twee rekening­varianten met adverteer­­­mogelijkheid voor je fiets, je stekjes of pannen­koeken.

Meedoen

DamPay

Betaal gemakkelijk,

veilig en snel

dampay.nl

DamMarkt

Koop lokaal,

verkoop lokaal

dammarkt.nl

'Vaste' koers

1 Ð = 1 €

Meer weten

Als er iets écht opviel tijdens het 2e evenement van Dam, dan was het de handel die werd gedreven met de Mede-dammers die hun producten kwamen aanbieden tijdens deze informatiebijeenkomst.

De Millionairs Shortbread vloog letterlijk over de geimproviseerde toonbank. 38 glazen wijn werden er in Dam afgerekend en de lunchboxen lagen verspreid over alle tafeltjes in de gezellige ruimte. Men bleek (op het niet hebben van een rekening na) totaal geen moeite te hebben met het betalen via de Dam-App. Het verhaal werd uitgelegd en vragen werden beantwoord.

Misschien een nieuwe traditie, waarin de Dam-afgevaardigde de uitdaging met het publiek aangaat. "Als jullie mij een vraag stellen die ik niet kan beantwoorden, geef ik je een lekkere fles wijn". Wij geloven namelijk dat we na 7 maanden intensief met elkaar te hebben samengewerkt, we op bijna alle vragen wel een antwoord hebben. Het tegendeel moet nog worden bewezen. Al met al was het een gezellige netwerkavond, met een informatief én praktisch tintje. Misschien één ding om over na te denken... Als je alleen met Dam kan betalen op het evenement... moet iedereen al wel een rekening hebben.

 

Let op!