Vraag? Antwoord!

Meer weten? Ga naar de  lijst met veelgestelde vragen of gebruik de zoekfunctie rechts bovenin je scherm.

 

Rekening openen

Een Lidmaatschap gaat over het aanmelden, upgraden en verlengen van je Dam-rekening(en). Je kunt binnen je lidmaatschap zowel een zakelijke als particuliere Dam-rekening beheren. Je beheert je Lidmaatschap via de website, menu 'Mijn Dam', optie 'Mijn lidmaatschap'. Je logt in met je bij aanmelding verkregen gebruikersnaam en wachtwoord.

Een Dam-rekening gaat over je Dam-profiel, Dam-saldo, Dam-betalingen, advertenties enz. Je beheert je Dam-rekening via de website, menu 'Mijn Dam', optie 'Mijn rekening'. Je logt in met je 5-cijferige Dam-rekeningnummer en je Dam-wachtwoord.

Ja. Dam is in principe bedoeld voor (de regio) Rotterdam. Woon of werk je buiten deze regio dan mag je toch een rekening openen. Wil je met jouw stad of regio in Dam stappen, neem dan contact op met het bestuur van de Stichting.

Onze tarieven vind je terug in het tarievenoverzicht.

Dit is een bedrag dat deelnemers periodiek betalen over hun positieve saldo in Dam. Het doel hiervan is enerzijds te stimuleren dat Dam wordt uitgegeven en zo een hoge circulatiesnelheid heeft. Anderzijds zorgt dit voor inkomsten voor de Stichting. Hierdoor kan de Stichting blijven draaien.

Voor actuele contributie, zie de tarieven pagina.

Subcategorieën