Wij zijn Dam!

Lokale economie
met eigen betaalsysteem
voor Rotterdammers
door Rotterdammers

Zo werkt het

Zakelijk

Dam biedt Rotterdamse ondernemers drie rekening­varianten met rentevrij krediet en adverteer­­­mogelijkheid voor je producten of diensten.

Meedoen

Particulier

Dam biedt ondernemende Rotterdammers twee rekening­varianten met adverteer­­­mogelijkheid voor je fiets, je stekjes of pannen­koeken.

Meedoen

DamPay

Betaal gemakkelijk,

veilig en snel

dampay.nl

DamMarkt

Koop lokaal,

verkoop lokaal

dammarkt.nl

'Vaste' koers

1 Ð = 1 €

Meer weten

Woensdag 27 november vond alweer het 4e Dam event plaats. We hadden weer een interessant programma samengesteld. 'De waarde van geld', that's the question!

We waren te gast bij Dam deelnemer Hans Koedam. Zijn bedrijf, Solide Partners, verhuurt kantoorruimte op zeven locaties in de regio Rotterdam met een lage huur en één maand opzegtermijn. Voor het Dam event hadden we gekozen voor de locatie op het Brainpark, vlak naast de Erasmus Universiteit.

Dam deelnemer Peter van Waart is docent op de Hogeschool Rotterdam en eigenaar van Van Waart Research & Strategy. Hij kwam met een groep studenten die het vak "Creating Value in the Public Domain" volgen. Ze hebben zichzelf geintroduceerd, maar weet dat ze er zijn om te luisteren naar het mooie verhaal van Carolien Hoogland, eigenaar van &do, Praktijk voor Veranderprojecten.

Carolien leefde een jaar zonder geld. Of 'buiten economische beloningsarchitecturen', zoals zij dat zelf verwoordt. Haar verhaal is indrukwekkend en het werd een mooi gesprek met Hans, Peter, Carolien, en jullie natuurlijk.

Naast het programma was er uiteraard tijd voor koffie, netwerken, een borrel, vragen stellen, een rekening openen en gezelligheid. Het is inmiddels een traditie dat drankjes en hapjes afgerekend worden in Dam.

 

Datum  :  Woensdag 27 november
    Inloop 19.30u, aanvang programma 20.00u
Locatie : Max Euwelaan 55, 3062AM  Rotterdam
    (Gratis parkeren of via Metro Kralingsezoom
Toegang : Gratis voor Dam deelnemers en geïnteresseerden
Aanmelden : Facebook of stuur een mail naar info@rotter-Dam.nl
Informatie : Christine.gardner@rotter-Dam.nl
    Solide partners
    &do, Praktijk voor Veranderprojecten
    Van Waart Research & Strategy
     

Let op!