Wij zijn Dam!

Lokale economie
met eigen betaalsysteem
voor Rotterdammers
door Rotterdammers

Zo werkt het

Zakelijk

Dam biedt Rotterdamse ondernemers drie rekening­varianten met rentevrij krediet en adverteer­­­mogelijkheid voor je producten of diensten.

Meedoen

Particulier

Dam biedt ondernemende Rotterdammers twee rekening­varianten met adverteer­­­mogelijkheid voor je fiets, je stekjes of pannen­koeken.

Meedoen

DamPay

Betaal gemakkelijk,

veilig en snel

dampay.nl

DamMarkt

Koop lokaal,

verkoop lokaal

dammarkt.nl

'Vaste' koers

1 Ð = 1 €

Meer weten

Eurekaweek RSGDAM sponsort Eurekaweek Het RSG

De Eurekaweek: duizenden studenten overspoelen de stad en maken, voorafgaand aan hun eerste collegejaar aan de Erasmus Universiteit, kennis met Rotterdam. Voor DAM een goed moment om Dam, Rotterdams geld, onder de aandacht te brengen.

Het Rotterdamsch Studentengezelschap bestaat sinds 1921 en zetelt aan het Haringvliet. Bij RSG vind je nadenkers, doordenkers, dwarsdenkers en in de kennismaking van DAM met Het RSG was de interesse over en weer voelbaar en leuk.

De sponsoring is een gelegenheidsinitiatief van de twee oud EUR vrienden Patrick Laenen (directeur GlobeScope) en Arie Smitskamp (bestuurder DAM). In de vorige eeuw studeerden ze gelijktijdig bij dezelfde vakgroep en met regelmaat bezochten ze het RSG.

Softwarehuis GlobeScope sponsort in euro's, stichting DAM natuurlijk in Dam. Tientallen geïnteresseerde eerstejaars mogen een Dam-rekening openen en krijgen een klein starttegoed. De tegenprestatie? Met dat starttegoed gaan ze de stad in met de vraag: "Kan ik hier in Dam betalen?". Naar verluidt wordt dat een heftige maar leuke competitie.

We wensen Het RSG een leuke Eurekaweek en de eerstejaars alle succes met zowel hun studie als deze actie!

Eurekacommissie RSG
GlobeScope
Team DAM

 

Let op!