Wij zijn Dam!

Lokale economie
met eigen betaalsysteem
voor Rotterdammers
door Rotterdammers

Zo werkt het

Zakelijk

Dam biedt Rotterdamse ondernemers drie rekening­varianten met rentevrij krediet en adverteer­­­mogelijkheid voor je producten of diensten.

Meedoen

Particulier

Dam biedt ondernemende Rotterdammers twee rekening­varianten met adverteer­­­mogelijkheid voor je fiets, je stekjes of pannen­koeken.

Meedoen

DamPay

Betaal gemakkelijk,

veilig en snel

dampay.nl

DamMarkt

Koop lokaal,

verkoop lokaal

dammarkt.nl

'Vaste' koers

1 Ð = 1 €

Meer weten

Woensdag 6 april waren we te gast bij de Impact Hub aan de 1e Middellandstraat, Dam locatie van het eerste uur.

Met een kort welkomstwoord opent bestuurslid Arie Smitskamp de avond. Vervolgens vertelt Amelie Veenstra, directeur ImpactHUB Rotterdam, over de Impact Hub en haar doelstellingen. 

Bonus verdienen

Dat je bonussen kunt verdienen, heeft iedereen goed in z'n oren geknoopt. Driftig worden er heel veel nieuwe advertenties aangemaakt, van locaties tot businessplannen, van fietsen met een gids tot de inspiratie lunch op 18 april met Drive2Connect. Iedereen doet z'n uiterste best en al gauw lopen de nieuwste advertenties vol op de homepage.

Aan het einde van de avond vertelt iedereen zijn of haar advertentie. De penningmeester betaalt ter plekke alle bonussen uit. 5 Dam per advertentie met een maximum van 25 Dam. Ons doel is bereikt; het stimuleren van het maken van advertenties waardoor een ieder goed zichtbaar en vindbaar wordt. 

Jaarfeest

Het volgende event wordt het jaarfeest in het Park bij de Euromast. Ergens eind juni, begin juli. Wil je meehelpen? Mail events@rotter-dam.nl.

 

 

Let op!