Wij zijn Dam!

Lokale economie
met eigen betaalsysteem
voor Rotterdammers
door Rotterdammers

Zo werkt het

Zakelijk

Dam biedt Rotterdamse ondernemers drie rekening­varianten met rentevrij krediet en adverteer­­­mogelijkheid voor je producten of diensten.

Meedoen

Particulier

Dam biedt ondernemende Rotterdammers twee rekening­varianten met adverteer­­­mogelijkheid voor je fiets, je stekjes of pannen­koeken.

Meedoen

DamPay

Betaal gemakkelijk,

veilig en snel

dampay.nl

DamMarkt

Koop lokaal,

verkoop lokaal

dammarkt.nl

'Vaste' koers

1 Ð = 1 €

Meer weten

Dam heeft een verbetering doorgevoerd in het advertentiesysteem. Je kunt van de prijzen in jouw advertenties nu precies aangeven wat het Euro-deel, het Dam-deel, de tariefsoort en de btw is.

Veelgevraagd door Dam'mers: "Hoe geef ik in een advertentie de prijs van mijn product aan?". Dat onderdeel van de advertentiemodule kon inderdaad beter. We hebben het aangepast. Tot voor kort kon je alleen aangeven hoeveel je product of dienst in Dam kostte. Daaraan hebben we het 'eurodeel' van de prijs, de tariefsoort en het btw-tarief toegevoegd.

Hoe het precies werkt en hoe je er het best mee om kunt gaan hebben we uitgelegd in de sectie 'Advertenties' van onze veelgestelde vragen.

Voeg een plaatje toe!

Met ingang van 8 oktober voeren we een volgende wijziging door. Advertenties worden getoond op onze website. Zo brengen we je aanbod onder de aandacht van het grotere publiek. Om de website er zo goed mogelijk uit te laten zien, gaan we per 8 oktober doorvoeren dat je advertenties alleen worden getoond als ze zijn voorzien van een plaatje. Voeg dus altijd een (liefst rechthoekig 'landscape') plaatje toe aan je advertenties.

En als je toch bezig bent: controleer hoe begin- en einddatum geldigheid van je advertentie(s) is ingesteld. Als ze zijn verlopen, ziet niemand ze meer.

8 oktober, advertentieworkshop

Op 8 oktober verzorgt Dam’mer Annemieke Segers tijdens het Dam evenement in GoodPlace2Work een advertentieworkshop boordevol tips en informatie. Meer weten? Zie de agenda op onze website.

 

Problemen met de Dam software? Kijk op www.rotter-Dam.nl/help.
Verdere vragen over Dam advertenties of de btw? Mail naar support@rotter-Dam.nl

Let op!