Wij zijn Dam!

Lokale economie
met eigen betaalsysteem
voor Rotterdammers
door Rotterdammers

Zo werkt het

Zakelijk

Dam biedt Rotterdamse ondernemers drie rekening­varianten met rentevrij krediet en adverteer­­­mogelijkheid voor je producten of diensten.

Meedoen

Particulier

Dam biedt ondernemende Rotterdammers twee rekening­varianten met adverteer­­­mogelijkheid voor je fiets, je stekjes of pannen­koeken.

Meedoen

DamPay

Betaal gemakkelijk,

veilig en snel

dampay.nl

DamMarkt

Koop lokaal,

verkoop lokaal

dammarkt.nl

'Vaste' koers

1 Ð = 1 €

Meer weten

Maandag 10 november ging de kop eraf: het Dam Dance project! Dam'mers filmden dansers in het HipHopHuis aan de Delfstestraat. Een bont gezelschap onder leiding van twee gerenommeerde pro's uit de danswereld.

Na een korte instructie en een gezamenlijke warming up door Eldrigde Labinjo, artistiek leider van het project, ging de groep aan de slag. De dansers dansten en de filmers filmden. Elke move werd met camera’s en mobiele telefoons opgenomen vanuit verschillende standpunten. Geen repetities, alles in een keer gedanst en gefilmd. Een uitdaging voor zowel de dansers als de filmers. Een uitdaging die is gelukt!

Filmer en danser Ederson Rodrigues Xavier heeft veel ervaring met het filmen van dansers. Hij gaat aan de slag met alle gefilmde fragmenten. Enerzijds voor een crowd funding film, anderzijds voor een projectfilm die we proberen op het IFFR te krijgen. Nieuwsgierig naar het resultaat? Kom naar het Dam event op 10 december!

Aanmelden via events@rotter-dam.nl

Informatie: Mirjam Fondse, evenement coordinator Dam

Let op!