Wij zijn Dam!

Lokale economie
met eigen betaalsysteem
voor Rotterdammers
door Rotterdammers

Zo werkt het

Zakelijk

Dam biedt Rotterdamse ondernemers drie rekening­varianten met rentevrij krediet en adverteer­­­mogelijkheid voor je producten of diensten.

Meedoen

Particulier

Dam biedt ondernemende Rotterdammers twee rekening­varianten met adverteer­­­mogelijkheid voor je fiets, je stekjes of pannen­koeken.

Meedoen

DamPay

Betaal gemakkelijk,

veilig en snel

dampay.nl

DamMarkt

Koop lokaal,

verkoop lokaal

dammarkt.nl

'Vaste' koers

1 Ð = 1 €

Meer weten

Dam viert eerste lustrum

Op zondag 1 juli vierde Dam haar vijfjarig bestaan. Op deze zalig zonnige dag waren we, voor de derde maal alweer, te gast bij Parqiet, in het prachtige Koetshuis in het Park. En het werd een heerlijke middag.

Dam'mers van het eerste uur, nieuwe Dam'mers, geïnteresseerden die meekwamen en gelijk een rekening openden, een studente die op Dam afstudeert aan de Radboud Universiteit uit Nijmegen, spontaan aanwaaiende Rotterdammers. Her en der ontstonden nieuwe verbindingen, vonden mensen elkaar in 'gezamenlijke strijd', in nieuwe zaken, in interesses, en er werd natuurlijk over de wondere wereld van 'geld' gesproken.

Dam voorzitter Harry te Riele blikte terug op onze eerste vijf jaar, dankt mensen voor hun steun en dat ze blijven. Dankt Dam'mer Michiel voor het beschikbaar stellen van de lustrumlocatie. En dankt ook Bob, die vijf jaar onze penningmeester was en Dam conceptueel vormgaf. Bob gaat andere wegen verkennen en meer van zijn gezin genieten. Heel veel geluk daarbij Bob!

Team Dam

Let op!