Wij zijn Dam!

Lokale economie
met eigen betaalsysteem
voor Rotterdammers
door Rotterdammers

Zo werkt het

Zakelijk

Dam biedt Rotterdamse ondernemers drie rekening­varianten met rentevrij krediet en adverteer­­­mogelijkheid voor je producten of diensten.

Meedoen

Particulier

Dam biedt ondernemende Rotterdammers twee rekening­varianten met adverteer­­­mogelijkheid voor je fiets, je stekjes of pannen­koeken.

Meedoen

DamPay

Betaal gemakkelijk,

veilig en snel

dampay.nl

DamMarkt

Koop lokaal,

verkoop lokaal

dammarkt.nl

'Vaste' koers

1 Ð = 1 €

Meer weten

Eind vorig jaar vroeg Stichting DAM jullie of je misschien voorzitter wilde worden. Dat heeft nog geen vruchten afgeworpen maar misschien is het ook wel een beetje te hoog gegrepen, direct voorzitter worden. Ook andere kennis en kunde is uiteraard zeer welkom. En zo kun je eerst eens komen meedraaien om dan misschien later door te stromen naar een positie van je voorkeur. Wil jij jouw specialiteit een paar uur per week inzetten voor onze eigen Rotterdamse munt? Lees dan snel verder.

Bij DAM is altijd wat te doen. Werven van winkels, administratief werk, aanjagen van marketing en communicatie, en niet te vergeten beheer en versteviging van onze ICT.

ICT

Achter DAM schuilt een uitgebreide ICT. Een website, advertentieplatform, betaal app, e-mail en nog veel meer. Het draait Linux servers en vraagt om goed en regelmatig beheer. Heb je kennis van Linux, DNS, DKIM, Joomla, PWA (Progressive web apps), php of css en zin om je verder te professionaliseren daarin? Meld je even via ict@rotter-dam.nl.

Doorgroeien en job rotation

Je mag en kan altijd doorgroeien binnen DAM. We maken regelmatig koppeltjes waarbij we van elkaars werk leren en halfjaarlijks (her)benoemen we de bestuursleden.  

Wat kost dat?

Alle werkzaamheden zijn flexibel in te plannen en nemen gemiddeld 1 tot 2 uur per week in beslag.

Wat levert dat op?

Werken in een leuk en enthousiast team. Vergaderen (eens per kwartaal een avondje) bij één van ons thuis. Werksessies en mouwen opstropen in onze thuisbasis, het Groot Handelsgebouw. Daarnaast krijg je een forfaitaire onkostenvergoeding van 10 Ð per maand. Leuk om op onze verjaardag in Het Park lekkere hapjes en drankjes van te kopen of om naar het groeiend aantal Dam-winkels te gaan.

Interesse?

Meld je voor een vrijblijvende kop koffie bij Ada van Dijk, secretaris en interim voorzitter, via secretaris@rotter-dam.nl. We nemen zo snel mogelijk contact op voor een kennismaking.

Met vriendelijke groet,
Team DAM

Let op!