Hallo, wij zijn Dam!

Dam is Rotterdams geld

Het is eerlijk, warm en
houdbaar

Een tweede portemonnee?
Liever lokaal?
Eerlijker geld?
Ons eigen geld?

Zo werkt het

Zakelijk

Rotterdamse Ondernemer?

Open hier gratis je zakelijke rekening

Gratis adverteren
1% contributie
Gratis betaalapp
Renteloos krediet

Open rekening

Particulier

Ondernemende Rotterdammer?

Open hier gratis je particuliere rekening

Gratis adverteren
1% contributie
Gratis betaalapp

Open rekening
Workspot

Op woensdag 21 augustus vindt het eerste Dam event plaats bij Dam-deelnemer Workspot Rotterdam. En jij komt aan het woord!

Ja, op dit eerste Dam event komen jullie als deelnemers zelf aan het woord. Hoe willen jullie dat we verder groeien, wat vragen jullie van ons, wat zijn jullie eerste ervaringen?

Het Dam bestuur zal aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en vertelt over de zondermeer leuke en succesvolle aanloopperiode die we achter de rug hebben. Enkele rekeninghouders zullen zich presenteren en ook krijg je de gelegenheid om te pitchen. Dat pitchen krijgt bij ons een iets andere invulling, zoals je van ons gewend bent. In je pitch geef je aan wat jij vraagt of zoekt in het Dam-systeem. Gesproken vraagadvertenties dus. Via het systeem vinden die advertenties hun weg naar de website en we verwachten dat die vraag zijn eigen aanbod schept. Hoe? Doordat aspirant rekeninghouders die op jouw vraag kunnen inspelen zich aanmelden en je vervolgens via het handelplatform zullen opzoeken.

We starten om 20.00u en zijn te gast bij Workspot, op de Goudsesingel 64 te Rotterdam. Deelname is gratis en staat open voor zowel deelnemers als ge├»nteresseerden. Aanmelden kan via onze Facebook pagina of door een mail te sturen naar  onder vermelding van 'Dam event 21 augustus'.