Wij zijn Dam!

Lokale economie
met eigen betaalsysteem
voor Rotterdammers
door Rotterdammers

Zo werkt het

Zakelijk

Dam biedt Rotterdamse ondernemers drie rekening­varianten met rentevrij krediet en adverteer­­­mogelijkheid voor je producten of diensten.

Meedoen

Particulier

Dam biedt ondernemende Rotterdammers twee rekening­varianten met adverteer­­­mogelijkheid voor je fiets, je stekjes of pannen­koeken.

Meedoen

DamPay

Betaal gemakkelijk,

veilig en snel

dampay.nl

DamMarkt

Koop lokaal,

verkoop lokaal

dammarkt.nl

'Vaste' koers

1 Ð = 1 €

Meer weten

Workspot

Op woensdag 21 augustus vindt het eerste Dam event plaats bij Dam-deelnemer Workspot Rotterdam. En jij komt aan het woord!

Ja, op dit eerste Dam event komen jullie als deelnemers zelf aan het woord. Hoe willen jullie dat we verder groeien, wat vragen jullie van ons, wat zijn jullie eerste ervaringen?

Het Dam bestuur zal aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en vertelt over de zondermeer leuke en succesvolle aanloopperiode die we achter de rug hebben. Enkele rekeninghouders zullen zich presenteren en ook krijg je de gelegenheid om te pitchen. Dat pitchen krijgt bij ons een iets andere invulling, zoals je van ons gewend bent. In je pitch geef je aan wat jij vraagt of zoekt in het Dam-systeem. Gesproken vraagadvertenties dus. Via het systeem vinden die advertenties hun weg naar de website en we verwachten dat die vraag zijn eigen aanbod schept. Hoe? Doordat aspirant rekeninghouders die op jouw vraag kunnen inspelen zich aanmelden en je vervolgens via het handelplatform zullen opzoeken.

We starten om 20.00u en zijn te gast bij Workspot, op de Goudsesingel 64 te Rotterdam. Deelname is gratis en staat open voor zowel deelnemers als geïnteresseerden. Aanmelden kan via onze Facebook pagina of door een mail te sturen naar info@rotter-Dam.nl onder vermelding van 'Dam event 21 augustus'.

 

 

Let op!