Welkom bij Dam!

Rotterdams geld

voor
Rotterdamse Ondernemers
en
Ondernemende Rotterdammers

Zo werkt het!

Rotterdamse

Ondernemer?

Dam biedt meerdere rekeningen met rentevrij krediet en adverteer­­mogelijkheid voor je producten of diensten.

Zakelijk

Ondernemende

Rotterdammer?

Dam biedt meerdere rekeningen en een adverteer­­mogelijkheid voor je fiets, stekjes of pannen­koeken.

Particulier

Workspot

Op woensdag 21 augustus vindt het eerste Dam event plaats bij Dam-deelnemer Workspot Rotterdam. En jij komt aan het woord!

Ja, op dit eerste Dam event komen jullie als deelnemers zelf aan het woord. Hoe willen jullie dat we verder groeien, wat vragen jullie van ons, wat zijn jullie eerste ervaringen?

Het Dam bestuur zal aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en vertelt over de zondermeer leuke en succesvolle aanloopperiode die we achter de rug hebben. Enkele rekeninghouders zullen zich presenteren en ook krijg je de gelegenheid om te pitchen. Dat pitchen krijgt bij ons een iets andere invulling, zoals je van ons gewend bent. In je pitch geef je aan wat jij vraagt of zoekt in het Dam-systeem. Gesproken vraagadvertenties dus. Via het systeem vinden die advertenties hun weg naar de website en we verwachten dat die vraag zijn eigen aanbod schept. Hoe? Doordat aspirant rekeninghouders die op jouw vraag kunnen inspelen zich aanmelden en je vervolgens via het handelplatform zullen opzoeken.

We starten om 20.00u en zijn te gast bij Workspot, op de Goudsesingel 64 te Rotterdam. Deelname is gratis en staat open voor zowel deelnemers als geïnteresseerden. Aanmelden kan via onze Facebook pagina of door een mail te sturen naar  onder vermelding van 'Dam event 21 augustus'.