Wij zijn Dam!

Lokale economie

met eigen betaalsysteem

voor Rotterdammers

door Rotterdammers

Zo werkt het

Zakelijk

Dam biedt Rotterdamse ondernemers drie rekening­varianten met rentevrij krediet en adverteer­­­mogelijkheid voor je producten of diensten.

Rekening openen / upgraden

Particulier

Dam biedt ondernemende Rotterdammers twee rekening­varianten met adverteer­­­mogelijkheid voor je fiets, je stekjes of pannen­koeken.

Rekening openen / upgraden

Vrijdag 27 mei was Dam bij de eerste Rotterdam Kantelt.

De ambitieuze onderafdeling van NederlandKantelt brengt vernieuwers met elkaar in contact, om te beginnen rond Zorg, Finance, Bouw en Energie.

Dam verkende in deze ondernemerslustige omgeving, tussen toespraken door van Jan Rotmans, Mark van Baal, Jelle van der Molen, Marcel Jongmans en Ingrid Mulder waar we ons kunnen verbinden. Gesponsord experiment met basisinkomen? Smeermiddel in peer-2-peer onderwijs? Transitiehotel voor volwassenen met acute woonvraag, met Dam ter verrekening van onderlinge diensten? Het was prachtig weer. Rekeninghouder Hans van Meggelen gaf extra cachet aan het geheel.

 

Basisinkomen in Dam

dam partup 2016

Er is een part-up gestart voor een basisinkomen in Dam. Dam gaat deelnemers van Rotterdam Kantelt daarbij ondersteunen. Doe jij ook mee?

Dam rekent op opschaling en vervolg.

Dank team Rotterdam Kantelt.