Wij zijn Dam!

Lokale economie
met eigen betaalsysteem
voor Rotterdammers
door Rotterdammers

Zo werkt het

Zakelijk

Dam biedt Rotterdamse ondernemers drie rekening­varianten met rentevrij krediet en adverteer­­­mogelijkheid voor je producten of diensten.

Meedoen

Particulier

Dam biedt ondernemende Rotterdammers twee rekening­varianten met adverteer­­­mogelijkheid voor je fiets, je stekjes of pannen­koeken.

Meedoen

DamPay

Betaal gemakkelijk,

veilig en snel

dampay.nl

DamMarkt

Koop lokaal,

verkoop lokaal

dammarkt.nl

'Vaste' koers

1 Ð = 1 €

Meer weten

Tony de Bree

Zaterdag 6 juni vond op het Pijnackerplein het gezellige evenement Place Bon Ton plaats. Dam was erbij.

Het Dam-team gaf bezoekers tekst en uitleg over Dam. In de stand van Dam kon men producten van enkele Dam'mers kopen: de sieraden van Atelier de Lampion, de tassen van Heleen van Zandvoort, de boeken van Rijn Vogelaar, broodtrommelkaartjes van Broodtrommelliefde en de boeken van Tony de Bree. Bij het zien hiervan openden diverse bezoekers direct een rekening of ze zetten de eerste stappen voor het openen ervan. 

Winnaar Boek

Dam verlootte onder de mensen, die een rekening openden, een exemplaar van het boek 'Geld verdienen met jezelf' van Tony de Bree. Jazz musicus en concert organisator Patrick Lauwerends bleek de gelukkige winnaar. Hij kreeg de prijs uitgereikt door Christine Gardner, bestuurslid van Dam. Patrick was al langere tijd van plan om een rekening te openen en het ontmoeten van de mensen van het Dam team was de aanleiding om de rekening eindelijk te starten.  

Dam dankt Place BonTon organisator Martha Harèl, zelf een Dam'mer, voor de gezellige dag.

Dam ook op jouw evenement?

Organiseer jij een evenement waar Dam aan kan bijdragen? Neem contact op met Mirjam Fondse via events@rotter-dam.nl.

 

Let op!