Wij zijn Dam!

Lokale economie

met eigen betaalsysteem

voor Rotterdammers

door Rotterdammers

Zo werkt het

Zakelijk

Dam biedt Rotterdamse ondernemers drie rekening­varianten met rentevrij krediet en adverteer­­­mogelijkheid voor je producten of diensten.

Rekening openen / upgraden

Particulier

Dam biedt ondernemende Rotterdammers twee rekening­varianten met adverteer­­­mogelijkheid voor je fiets, je stekjes of pannen­koeken.

Rekening openen / upgraden

Op 27 januari vindt het eerste Dam evenement van 2016 plaats. Dam voorzitter Harry te Riele verwelkomt bijzondere gasten en we praten bij over nieuwe ontwikkelingen.

 

Bijzondere gasten?

Het blijft nog even een verrassing. Als jij iets hebt met duurzaam bankieren, met monetaire diversiteit, met de rol van systemen als Dam in geldland, dan wordt dit jouw kans om mee te denken en mee te praten.

Nieuwe ontwikkelingen?

Dam berichtte eerder al dat de transactiekosten per 1 januari 2016 zijn verlaagd, naar nul. Maar er is meer! Dankzij feedback van rekeninghouders weten we hoe we Dam als systeem het beste kunnen doorontwikkelingen. De eerste resultaten zijn reeds zichtbaar op de website, kijk maaar eens naar je advertenties! Op 27 januari praten we je bij over hoe jij daar maximaal gebruik van kunt maken.

We verwelkomen je graag de 27e!

 

Locatie:
De Nieuwe Banier
Banierstraat 1
Rotterdam

Inloop: 19.30, start 20.00u