Wij zijn Dam!

Lokale economie
met eigen betaalsysteem
voor Rotterdammers
door Rotterdammers

Zo werkt het

Zakelijk

Dam biedt Rotterdamse ondernemers drie rekening­varianten met rentevrij krediet en adverteer­­­mogelijkheid voor je producten of diensten.

Meedoen

Particulier

Dam biedt ondernemende Rotterdammers twee rekening­varianten met adverteer­­­mogelijkheid voor je fiets, je stekjes of pannen­koeken.

Meedoen

DamPay

Betaal gemakkelijk,

veilig en snel

dampay.nl

DamMarkt

Koop lokaal,

verkoop lokaal

dammarkt.nl

'Vaste' koers

1 Ð = 1 €

Meer weten

Kom ook 13 januari naar het 5e Dam Event met superpromoter Rijn Vogelaar en volg zijn Flame Workshop. Exclusief voor 50 ondernemende Rotterdammers met Dam.

‘Hoe wakker ik de FLOW van enthousiasme aan bij mezelf en mijn medewerkers (of collega’s)?’ Superpromoter Rijn Vogelaar beantwoordt onder meer deze vraag tijdens het 5e Dam Event dat op maandag 13 januari plaatsvindt in Wijkcentrum het Klooster in het Oude Noorden. Het bijwonen van zijn presentatie en de Flame workshop is exclusief voor vijftig ondernemende Rotterdammers met een Dam-rekening.

Dam’mers betalen slechts 50 Dam en ontvangen daarvoor ook zijn nieuwste boek 'Flame' (deel 1 van De Enthousiasme Trilogie) ter waarde van 10 Dam en een overheerlijk buffet, bereid door deelnemers uit het Dam Netwerk. Normaal gesproken kost een dergelijke avond bij Rijn rond de 150 euro maar voor Dam doet Rijn dit bijzondere aanbod.

“Ik wil ondernemende Rotterdammers in mijn eigen stad graag steunen”, licht Rijn Vogelaar de reden toe om deze avond exclusief aan Dam’mers aan te bieden. “Bovendien draag ik het initiatief van de alternatieve munt een warm hart toe.” De auteur van 'De Superpromoter' en 'De Enthousiasme Trilogie' start de avond met een presentatie over de kracht van enthousiasme. Daarna volgt de Flame Workshop waarin hij de volgende thema’s zal behandelen:

  • Hoe vind je de Flame (het Olympische vuur) van je bedrijf?
  • Hoe kan je groeien door een team te vormen met enthousiaste klanten (superpromoters)?
  • Hoe wakker ik de Flow van enthousiasme aan bij mezelf en mijn medewerkers?

Nog geen Dam-rekening?

Heb je nog geen Dam te makken? Geen nood. Dam’mers verlenen elkaar renteloos krediet en hebben daardoor meer te besteden. Op deze manier ondersteunen we onze stad én natuurlijk elkaar. En niet te vergeten….nieuwe zakelijke rekeninghouders ontvangen 50 Dam welkomstbonus. Dus open je voor 13 januari aanstaande een zakelijke Dam-rekening, dan kan je zonder extra kosten bij het 5e Dam Event aanwezig zijn.

Informatie en inschrijven

Klooster Oude Noorden

We zijn te gast bij kersvers rekeninghouder Het Klooster, in het oude Noorden. Je entreekaartje is inclusief het nieuwste boek Flame, deel 1 van De Enthousiasme Trilogie van Rijn Vogelaar (ter waarde van 10 Dam) en een heerlijk buffet waar al het eten bereid is door Dam’mers. Je kunt vanaf 18.00 uur aanschuiven in de Kapelzaal van ’t Klooster. Drankjes zijn voor eigen rekening. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot circa 22.30 uur.

Wil je dit exclusieve Dam event niet missen? Meld je dan aan via onze Facebook-pagina of door een mail te sturen naar info@rotter-Dam.nl. Je entree van 50 Dam maak je over op Dam-rekening 39484 ten name van Stichting De alternatieve munt.

Let op: we hebben maar 50 stoelen beschikbaar, dus vol = vol! We ontmoeten je graag op maandag 13 januari!

Datum : Maandag 13 januari
Locatie Wijkcentrum 't Klooster, Ruivenstraat 81 in Rotterdam
Aanvang 18.00u
Programma 19.30u
Einde 22.30u
Entree : 50 Dam
Aanmelden : Via Facebook of mail info@rotter-Dam.nl
Informatie : christine.gardner@rotter-Dam.nl
     

 

Over Rijn Vogelaar

Rijn VogelaarRijn Vogelaar was tot mei 2013 Chief Enthusiasm Officer (CEO) van Blauw Research. Na het internationale succes van zijn boek De Superpromoter legde Vogelaar zich volledig toe op het uitdragen en implementeren van het Superpromoter-gedachtegoed en het schrijven van De Enthousiasme Trilogie.

Vogelaar is oprichter van de Superpromoter Academy en werkt samen met een netwerk van bedrijven aan de implementatie van het gedachtegoed. Verder is hij een veelgevraagd internationaal spreker.

De enthousiasme trilogieBij inschrijving voor het 5e Dam Event ontvang je deel 1 van de Enthousiasme Trilogie cadeau (ter waarde van 10 Dam). Zodra deel 2 en 3 zijn uitgekomen, is de gehele Trilogie te koop voor 34,95 euro.

Voor meer informatie, zie www.superpromoteracademy.com

 

 

 

 

 

 

Let op!