Wij zijn Dam!

Lokale economie
met eigen betaalsysteem
voor Rotterdammers
door Rotterdammers

Zo werkt het

Zakelijk

Dam biedt Rotterdamse ondernemers drie rekening­varianten met rentevrij krediet en adverteer­­­mogelijkheid voor je producten of diensten.

Meedoen

Particulier

Dam biedt ondernemende Rotterdammers twee rekening­varianten met adverteer­­­mogelijkheid voor je fiets, je stekjes of pannen­koeken.

Meedoen

DamPay

Betaal gemakkelijk,

veilig en snel

dampay.nl

DamMarkt

Koop lokaal,

verkoop lokaal

dammarkt.nl

'Vaste' koers

1 Ð = 1 €

Meer weten

Het is alweer tijd voor ons derde evenement. Deze keer zijn we te gast in The HUB Rotterdam - 'Where Change Goes to Work'.

The HUB biedt een inspirerende plek waar mensen kunnen samenkomen, werken, innoveren, leren en delen.

Het wordt een leuke avond met veel verschillende onderdelen - we gaan een speels element introduceren om mensen te laten ervaren hoe geld werkt, we bieden de mogelijkheid om schitterende profielfoto's te laten maken door een professionele fotograaf voor een mooie prijs in Dam EN we hebben iets nieuws te presenteren!
De aanwezigen krijgen natuurlijk ook de mogelijkheid om al hun vragen te stellen aan het team en gezellig met elkaar te netwerken.

Net als de vorige keer toen er druk gehandeld werd in Dam, zijn op 30 oktober de koffie, thee, wijn en koekjes allemaal in Dam af te rekenen. Het is daarom handig om alvast een Dam-rekening te openen http://rotter-dam.nl/ikdoemee, als je dat nog niet gedaan hebt.

Toegang gratis voor Dam-rekeninghouders en geïnteresseerden.

Locatie: The HUB Rotterdam

Informatie: Christine Gardner

Aanmelden: Via onze Facebookpagina of stuur een mail naar info@rotter-dam.nl

 

Let op!