Wij zijn Dam!

Lokale economie
met eigen betaalsysteem
voor Rotterdammers
door Rotterdammers

Zo werkt het

Zakelijk

Dam biedt Rotterdamse ondernemers drie rekening­varianten met rentevrij krediet en adverteer­­­mogelijkheid voor je producten of diensten.

Meedoen

Particulier

Dam biedt ondernemende Rotterdammers twee rekening­varianten met adverteer­­­mogelijkheid voor je fiets, je stekjes of pannen­koeken.

Meedoen

DamPay

Betaal gemakkelijk,

veilig en snel

dampay.nl

DamMarkt

Koop lokaal,

verkoop lokaal

dammarkt.nl

'Vaste' koers

1 Ð = 1 €

Meer weten

In de gezellige vergaderruimte naast de b&b van Dam'mer Martha Harel kijken we wat een half jaar 'Dam en de Kunsten' heeft opgeleverd. De samenwerking met Eldridge Labinjo, de flashmob en nog veel meer.

We zijn deze keer te gast op het Pijnackerplein. Daar wonen en werken maar liefst 6 Dam'mers, waaronder Martha Harel. We blikken terug op het Dam evenement van mei 2014 en kijken hoe we sindsdien zijn gevaren.

Alle fragmenten van het crowdfilmen op 11 november in het HipHopHouse worden momenteel gemonteerd. We vrezen dat dat 10 december nog niet klaar is maar praten jullie wel bij over de vorderingen. De film is namelijk het startpunt van Advance Art, het project van Dam en de kunstsector dat toewerkt naar 5 grootse openluchtproducties in juni 2015.

Meer weten? Je bent van harte welkom!

Zie de agenda voor locatie, tijdstip en inschrijven.

 

Let op!