Dam'mer De Nieuwe Banier is een bewonerscentrum in het hart van Rotterdam Noord. Met trots meldt De Nieuwe Banier dat zij zijn genomineerd voor de Appeltjes van Oranje 2016.

Mensen die met elkaar een dorpswinkel, buurthuis, speelruimte of andersoortige gemeenschappelijke voorziening beheren, daarover gaan de Appeltjes van Oranje 2016. Het thema voor 2016 luidt: 'Samen zelf doen!'.

Klaas van der Burg is bestuurslid bij zowel Dam als bij De Nieuwe Banier. Klaas vertelde op de afgelopen bestuursvergadering van Dam trots dat De Nieuwe Banier is genomineerd voor de Appeltjes van Oranje. Voor deze nominatie kan De Nieuwe Banier uiteraard stemmen gebruiken, jouw stem! En Klaas zou Klaas niet zijn als hij hier niet een leuk feest aan koppelt. Daarom hierbij Klaas' ingezonden open brief aan Dam:

 

Beste Dam'mer,

Jouw stem is een knalfeest waard!

De Nieuwe Banier is het bewonerscentrum in het hart van Noord dat met Dam werkt. In ons gebouw met een eigen theaterzaal bruist het van de activiteiten die de buurt en heel Rotterdam leuker en mooier maken. We zijn daarom zeer trots dat De Nieuwe Banier is genomineerd voor de Appeltjes van Oranje 2016.

Help jij ons door te gaan naar de eindronde voor de Appeltjes van Oranje 2016? Als we winnen - en die kans is behoorlijk groot - dan geven we in mei 2016 een knalfeest en daarbij zijn alle stemmers van harte welkom! (Aankondiging volgt via een volgende Dam nieuwsbrief)

Dus, Stem op De Nieuwe Banier!

 

Klaas van der Burg
Bestuur De Nieuwe Banier


Om te stemmen...

  • Ga naar stem.oranjefonds.nl
  • Klik bovenin de pagina op 'Stem nu!'
  • Vul je gegevens in en klik op 'Volgende'
  • Vink 'De Nieuwe Banier' aan
  • Klik onderin de pagina op 'Stemmen'
  • Klik in de volgende pagina op 'Bevestig stem'

 

(Let op: je kunt stemmen t/m zondag 13 december.)

Let op!