Hallo, wij zijn Dam!

Dam is Rotterdams geld

Het is eerlijk, warm en
houdbaar

Een tweede portemonnee?
Liever lokaal?
Eerlijker geld?
Ons eigen geld?

Zo werkt het

Zakelijk

Rotterdamse Ondernemer?

Open hier gratis je zakelijke rekening

Gratis adverteren
1% contributie
Gratis betaalapp
Renteloos krediet

Open rekening

Particulier

Ondernemende Rotterdammer?

Open hier gratis je particuliere rekening

Gratis adverteren
1% contributie
Gratis betaalapp

Open rekening

Op 19 juni is er weer zo'n typisch Dam event: club mooie mensen, filosoferen over hoe geld beter en eerlijker kan, plannen maken voor Rotterdam en samen kijken hoe ook jij meer kan met Dam. En groot nieuws!

"Geef mij een gemeenschap en haar doelen en ik ontwerp u haar geldsysteem” zegt Bernard Lietaer, van wie de wereld op 4 februari van dit jaar afscheid moest nemen, de eerste keer dat ik hem spreek.

Op 17 januari 2019 overhandigde de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) haar 100e advies aan Minister van Financiën Wopke Hoekstra. In dit rapport constateert de WRR dat geldschepping vrijwel geheel loopt via de drie grote banken.

Namens Dam was ik op de nieuwjaarsborrel van de Partij voor de Dieren (PvdD) aanwezig. De PvdD groeit hard en heeft nu landelijk 17.000 leden. De PvdD is de enige politieke partij die voorstander is van parallelle waardesystemen naast de euro.

15 november bij ZZPRO, de Rotterdamse ondernemersclub waar DAM uit opgroeide: Zaken & Swingen. Met Martha Pelkman over Zakelijk bloggen, Jon Rijlaarsdam over Meer verkoop en Rijn Vogelaar over Enthousiasme. Zie de advertentie op www.rotter-dam.nl of lees meer op www.zzpro.nl.