Dam borrel

Van 10 december 2020 20.00 tot 10 december 2020 22.00
Geplaatst door Mirjam Fondse
Categorieën: DAM evenement
Gezien: 335

Uitnodiging

Graag nodigen we je uit om het glas te heffen op 2020!

Een klein moment om terug te blikken op wat nu al een bijzonder jaar is. In veel branches zijn pittige klappen gevallen, Rotterdam is een getroffen stad met veel coronameldingen. Maar Dam gaat door. Juist nu willen we er zijn voor de Rotterdamse ondernemers die elkaar kunnen versterken met lokaal geld. Door onderling te handelen in Dam, kun je je Euro weer anders besteden. We hopen dat er kleine netwerken onstaan en dat mensen elkaar vinden. Op het moment dat ik (Mirjam) dit evenement opschrijf, is het 22 juli 2020. We gaan de zomer in en weten niet hoe we de herfst en winter zich ontwikkelen.

Wat ik wel weet is dat er nog een manier van onderling betalen is, die ook mogelijkheden biedt. Ik hoop dat er meer en meer ondernemers gebruik van maken zodat je weer andere diensten kunt inkopen en zo de Rotterdamse economie en je eigen bedrijf weer versterkt. 

Hans van Meggelen (de man rechts op de foto) is één van onze vaste rekeninghouders. Hoe zou het met hem vergaan zijn dit jaar? En Harry te Riele, links, voorzitter van de Dam en gespecialiseerd in transities en wat dat doet met de mensen. Wat voor verschuivingen heeft hij gezien binnen het begrip geld? 

We nodigen je graag uit om het glas met ons te heffen op een nieuw jaar met een terugblik naar dit bijzondere jaar. 

Tijd, locatie en eventuele exacte datum volgt nog en alles conform de richtlijnen van het RIVM en de gemeente Rotterdam. Aanmelden graag!