Wij zijn Dam!

Lokale economie

met eigen betaalsysteem

voor Rotterdammers

door Rotterdammers

Zo werkt het

Zakelijk

Dam biedt Rotterdamse ondernemers drie rekening­varianten met rentevrij krediet en adverteer­­­mogelijkheid voor je producten of diensten.

Rekening openen / upgraden

Particulier

Dam biedt ondernemende Rotterdammers twee rekening­varianten met adverteer­­­mogelijkheid voor je fiets, je stekjes of pannen­koeken.

Rekening openen / upgraden

Hoe komt die lokale economie dan op gang? Het is een veelgehoorde vraag in Dam kringen. Het antwoord is: via de DamMarkt. Rekeninghouders kunnen er gratis op adverteren, zowel voor hun vraag als voor hun aanbod.

Wil je een rekening openen? Wil je je bestaande advertenties eens afstoffen of nieuwe advertenties plaatsen? We helpen je graag op weg, met ideeën en tips en trucs! Je krijgt een beloning van 5 Dam per geplaatse advertentie.

Wil je iemand meenemen? Introducees zijn van harte welkom en we helpen ze graag als ze een rekening willen openen.

Op vrijdag 11 november van 14.00u tot 16.00u vind je ons bij LaatBloeien Rotterdam, Hofplein 19. Toegang gratis.

Gebruik bij voorkeur de ingang via de Luchtsingel. Je herkent de ingang aan de bekende Dam banier. Toch liever de voordeur aan het Hofplein? Loop dan naar de eerste verdieping en eenmaal binnen, loop richting de spoorzijde van de etage. Je vindt ons in zaal 'Het Conferentieoord', direct naast het Werkcafé.

En tot slot: ga nog even op je smartphone naar www.dampay.nl, onze betaal app, en log nog even in met je Dam-rekeningnummer en wachtwoord. Altijd handig om je saldo te checken, voor als je de 11e na afloop iets te eten of knabbelen wilt kopen. En betalen? Dat doe je dan uiteraard in Dam!

Graag tot de 11e!

Met vriendelijke groet,‍
Team Dam